Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a Daemon Tools-s...

Mit csináljak a Daemon Tools-szal? Sims2 Állatokat akarom letölteni.

Figyelt kérdés
Állítólag ez a program kell hozzá, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Valaki le tudná írni részletesen, hogy ha sikerül letölteni egy játékot (torrent-es)--ezt se tudom mi, akkor utána mit csináljak?
2012. febr. 9. 13:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

igen, az is egy torrent kliens

na ha rar-okban meg van, csomagold ki, menni fog?

TotalCommnder is ki szokta tudni, vagy a Winrar kell

2012. febr. 9. 14:49
 12/30 anonim ***** válasza:
ha ez is meg van, milyen fájlt-fájlokat kaptál?
2012. febr. 9. 14:50
 13/30 A kérdező kommentje:
unreal commanderem van. az enm jó? nincs olyan, hogy kicsomagolás
2012. febr. 9. 15:03
 14/30 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az Élet 18 keréken Metál játékot. Iso file-t írt. Ki kell csomagolnom? unreal commander nem jó, ha rákattintok a nevére, akkor bejön a winzip regisztrációja. Mindegy hová csomagolom ki a játékot? A Downloads mappában így néz ki az ikonja: Van egy fehér lap. Előtte a papír bal közepén van egy kék valami, amiben egy sárga kocka alakú izé, mintha 2 sárga fiók lenne. Nem láttam még ilyen ikont. unrealban nem tudom megnyitni, hogy látnám,mi van benne.
2012. febr. 9. 15:09
 15/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sikerült, mert kicsomagoltam és lett egy setup-os mappa egy kamionnal és rákattintva beadta a telepítést. ha nem sikerülne, írok
2012. febr. 9. 15:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem jött össze. Ezt írta ki: We are sorry but the operating systems failed to provide the window to render the game graphics in .please consult the game manual for known workarounds that might improved the games compatibilies. Vagy valami ilyesmit. Bebuktam?
2012. febr. 9. 15:29
 17/30 anonim ***** válasza:

ööö unreal commander-t nem ismerem, de sztem nem való semmire ha tartalmazza a rar tömörtőt, akkor jó (lenne).. winzip regisztráció.. öö tűzfalad is csak van ha van, de minek..

a játékot nem ismerem, de ha ilyen ügyesen kimásoltad a hibaüzit, és nem tudsz angolul, akkor google fordító, és nagyjából érted, hogy az oprendszerrel van baja..

Te, nem linux alól vagy esetleg? :)

2012. febr. 9. 15:35
 18/30 anonim ***** válasza:
ha ennyire bele bele kapsz, akkor sok jó nem fog kisülni belőle, tanulni kellene még sokat, meg szerezz be egy winrar-t. az iso-a képfájl, azt kell mountolni
2012. febr. 9. 15:37
 19/30 nrrolli ***** válasza:

Most akkor melyik játék nem megy?

a sims2

vagy a 18 keréken kamionos?

Gépadatok?

2012. febr. 9. 16:25
 20/30 Csiß ***** válasza:

szerintem ha a winrart nem ismeri akkor a gép adatokat sem.

iso mehet a daemon toolsba.

2012. febr. 10. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!