Letöltöttem a The sims 3-at és bonyolultabb mint a The sims 2. Hol találok a the sims 3hoz magyar játékleírást?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 15:09
1/7 anonim válasza:
Minek kéne leírás, játssz egy fél órát és mindenre rájössz. Főleg hogy magyar.
2/7 anonim válasza:
Egyébként ha sims2vel már játszottál a sims3ban is ugyanazt kell tenni, napi szükségleteket kielégíteni, suliba melóba járni, stb. Nincs sok különbség.
3/7 anonim válasza:
Ha leírod, hogy hol akadtál el segítek, de szerintem magyar leírás nincs hozzá.
De van súgója, mindig megkérdezi a játékban egy új elemnél, hogy szeretnél-e róla többet tudni.
Jaina
4/7 anonim válasza:
hát nem vagyok biztos benne de azt hiszem hogyha ac agy E-mail cimet akkor el tudom neked küldeni a magyarositást (mert nekem magyarul van meg csak nem vagyok benne biztos hogy az a mappa csinálja e magyarra )
5/7 anonim válasza:
A játék eleve magyar, hisz multi nyelves, azonkívül ott van a segítség a játékban leckék néven.
Plusz az internet csodákra képes, google-ben dög egyszerű keresni...
6/7 anonim válasza:
honna töltötted le??mert nekem is kéne:Plétszí segíts
7/7 anonim válasza:
Nekem is kellene legyszi irj :)....ide kerlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!