Hogy telepítsem az Avira Antivir Personal vírusírtót?
bizonyos okok miatt 2 hónapja szervízbe került a gépem.rárakták ezt az Avira vírusirtót...de azt hiszem lejárhatott,mert semmire se reagált,nem lehetett frissíteni,az ikonja is inaktív lett.
most újra akarom telepíteni,-az előzőt letöröltem-(persze a netes ingyenes verziót,de hol valami kódot kér,hol meg az összes adatomat...(név,cím stb..)
nem mertem megadni az adataimat,mert nem értem miért kéri ha ingyenes próbaverzió...a szervízben is felrakták a gépre pedig semmilyen adatot nem adtam meg...
adjam meg az adataimat?de ugye biztos h. ez ingyenes?
bocs ha nagyon értetlenkedek,de nem akarok felelőtlenül mindenfélét letölteni..:(
ezt írja ahol az adataimat kéri:
free antivirus licence wizard--registration..de miért kell regisztrálnom?más vírusirtót is töltöttem már le így és sose kellett vele semmit csinálni...
meg ilyet is kiír:
yes I would like to register as a user of avira antivir personal-free antivirus
előtte van egy négyzet szóval ha akarom bejelölöm ezt ha akarom nem..de ha nem kötelező akkor mi értelme van annak h.kiadjam az adatokat????????,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!