Az baj ha ki van kapcsolva a lapozó fájl?
Ha van 4 giga ddr ssd-d akkor kikapcsolhatod.
Ennyi elég legyen, ne akarj mindent tudni.
:)
Nem baj, ha elegendő memória van a gépben. Esetleg nagyon speciális programok esetén okozhat maximum gondot.
Nemrég vettem új gépet, amiben 6 GB RAM van. Kísérletképpen kikapcsoltam a virtuális memóriát. A probléma kb. akkor lépett fel, mikor megnyitottam két képet egy Photoshopban, egy fájlkezelőt, és egy böngészőt, benne kb. egy tucat füllel, némelyiken youtube videóval. Na itt már reklamált a Windows, hogy túl kevés a virtuális memória.
Én azt mondom, hogy 6-8 GB RAM alatt nem érdemes kísérletezni. 6-8 GB-tól érdemes esetleg kipróbálni, hogy működik-e normál felhasználás mellett.
Akkor mennyire kell be állítani hogy optimális legyen.
Nekem 2gb van
Még ha sok memóriád van, akkor sem érdemes kikapcsolni a lapozót. Néhány program allergiás rá és nem indul el.
Ha sok memória van, úgysem használ swapet a rendszer.
Alapvetően igaz: Hagy békén.
Ha nagyon-nagyon el akarod kerülni a töredezettség kialakulását, akkor lehet fix méretre beállítani.
Illetve ha több merevlemezed van, akkor esetleg érdemes a virtuális memóriát áttenni a nem rendszer merevlemez(ek)re (is).
A beállításnál ír egy ajánlott értéket. Az jó kiindulópont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!