Ezzel mit tudok csinálni? (Windows)
Az alkalmazás vagy DLL C:/WINDOWS/system32/msxml3.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezén.
ezt írja ki ha el akarom indítani az msn-t!
meg minden windows bejelentkezéskor is kiírja letiltotta a hangkártyát is. ezzel mit lehet csinálni mert nem akarok oprendszert újrarakni nemrég raktam újra unom már
valami dll fájl újratelepitő vagy egyébb dolog nincs windows xp-hez? sp3 home edition
Az XP telepítőlemezről próbálj eszközölni egy javítást.
A vicc hogy pont a rendszer .dll-jei azok, amiket nem másolgathatsz csak úgy, élő rendszer alól sosem fog menni.
Másrészt már rég feltalálták a partíció mentést, nézz utána.
Amúgy miért home-ot használsz?
MSN-hez ott van az aMSN kliens. Teljesen jól használható és nincs teleszemetelve, mint az M$ kliens.
Ha viszont az XP folyton meghal, akkor vagy mindig újratelepíted, vagy felteszel egy normális rendszert.
Tanulj meg használni valami egyszerű Linuxot (pl. Ubuntu) és elfelejtheted a folytonos újratelepítést, meg a vírusokat meg csomó más szarságot. Hidd el, százszor jobb, mint windows-al szívni.
szoktam kémprogramirtót virusirtást töredezettségmentesitést egyébb dolgokat is csinálni próbálkoztam a rendszer visszaállítással is az sem segitett
meg infót tanultam amúgy is mindig értettem a programokhoz gépeket is szereltem már össze rengetegszer telepitettem különféle oprendszereket de ilyennel még nem találkoztam
a partíció mentést csak azért említettem, mert soha többet nem kell egy adott gépen rendszertelepíteni.. max visszarakod fájlból, és lefrissíted.. pl norton ghost, de én a kerivert preferálom - hogy még egy kicsit jobban ért hozzá
ott elég nagy a gebac, és ha már ilyen nyűgje van én nem szoktam bajlódni vele, úgyhogy nem tudok többet segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!