2007-es Power Point bemutatóhoz 38GB . Wav hangfájl méretének lecsökkentése és beágyazása?
Mivel, hogyan?
Mert a sugó pl. azt irja, hogy alapértelmezés szerint csak 100KB lehet, de hallottam már 200KB-ról is.
Egyáltalán mennyi az a KB határ, amivel még dolgozhatok?
kb 1-2 megásakat szoktunk betenni,
ha publikus a zene akkor megcsinálom szívesen neked,
A zenét cd-ről rippeltem: Shakira_Loca(feat._El_cata).mp3 lett, majd ezt átkonvertáltam Format Factory-val .wav fájllá és 30,8MB lett.
Ezt a 30,8MB sok, ha ezt ágyazom be, akkor sokra nő a 7GB hangnélküli bemutató, nem küldhető el email mellékletben sem.
Köszi a felajánlást. Nem akarlak terhelni vele, nekem elég az, ha valami csodakonvertálót ajánl valaki, amellyel a 30,8MB-ot 1-2MB-ra, egy elfogadható kis értékre leviszi.
megcsináltam 1 megásra,így már bebírod tenni,ha rákattintasz letöltheted,lehet,hogy jobb egérrel kell nálad kattintani,és 'Cél mentése más néven' opcióval
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszike, letöltve 720MB lett, tehát valamivel 1GB alatti és a végeredmény tökéletes.
Ment a zöld kézfejecske!
nem 720 mb,hanem 720 kb,
és nem 1gb alatti,hanem kisebb mint 1 mb,
de a többi stimmel !
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!