Dejan kérdése:
Ha feltelepitem a win 7 et akkor milyen driverokat kell fel nyomni a gepre?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 07:59
1/7 P.O.C. válasza:
Felmész a hardvergyártó honlapjára, annak megfelelően milyen típusúak találhatók meg a gépedbe, pl.:
www.hasznaljekezeteket.com
Kiválasztod a típust, letöltöd, majd feltelepíted.
2/7 anonim válasza:
Videókártya, hangkártya...
De a legfontosabb szerintem a hálózati kártya drivere.
Ha az internetkapcsolat működik, a többi drivert szerintem magától össze tudja szedni a Windows. (gondolom legalábbis, sosem telepítettem még Win7-et)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor Milyen az op.rendszered?
2012. febr. 7. 09:13
4/7 P.O.C. válasza:
Inkább neked kéne megmondanod részletes konfigot, mert így lóf*szt se tudunk mondani.
5/7 anonim válasza:
08:39-es vagyok
> Akkor Milyen az op.rendszered?
WinXP.
6/7 spaceship válasza:
Nos a win7 telepítőjébe van egy csomó driver szóval ha szerencséd van akkor minden hardwaredhez autómatikusan feltelepül a megfelelő driver. Ha nem akkor azt tudom mondani mint a többiek nézd meg az eszközkezelőben hogy melyik hardware driver-je nincs rendben és keres a neten hozzá drivert
7/7 A kérdező kommentje:
automatikusan telepultek a driverok.
Köszönom a valaszokat
2012. febr. 7. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!