Képet szerkesztenék, milyen programmal lehet így? (többi lent)
Figyelt kérdés
Scanneltem képeket, csak az velük a proléma, hogy akkora felbontásuk, hogy már 17MB-osak, és 7000x4000 körül van a felbontásuk. Paintben le tudom kicsnyíteni, csak nehéz és viszonylag sok időt vesz igénybe. Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e olyan programok, amik állítanak a képeim felbontásán, és ha igen akkor melyek ezek?2012. febr. 5. 22:27
1/2 anonim válasza:
Ha egyszerű programot akarsz, akkor a GIMP-et használd. Én nem ismerem annyira, de egy nagyon hasznos ki progi, és könnyű kezelni. Az ilyen célokra alkalmas.
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező. Pont a héten töltöttem le ezt a remek kis programot. Mivel én is szerettem volna képeket átméretezni, de nem egyenként, így keresgéltem, és mit ne mondjak nagyon bevált. Ügyesen végzi a dolgát. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!