Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok pontsort csinálni...

Hogy tudok pontsort csinálni Wordben? Nem tudom, hol rontom el.

Figyelt kérdés
Mondjuk, a 9 és a 13 közé szeretnék pontsort. Behúzom a bal oldali egész behúzást a 9-esig(első sor, függő, bal oldali), majd a jobb oldalit a 13-asig. Majd rákattintok a tabulátor fülre, és beírom a pontozást a kitöltésnél, majd OK. De vagy nem csinál semmit, ha megnyomom a tab-ot sem. Vagy megcsinálja, de csak bal oldalról végig, és ellenkező irányban (ha más irányt választok, akkor is). Mi bénáztam el? :D
2012. febr. 5. 20:47
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

a 13.00-ashoz fel kell venned egy tabulátort :

[link]

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 5. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm! :) Azt esetleg még megkérdezhetném, hogy a pontsor előtt, ill. után (pl. ,,aláírás", ill. ,,igazgató") shift+enter vagy enter a szabályos, vagy melyik használata esetén tudom rendesen formázni?

(Tehát így nézne ki ugye:

Aláírás:

........

igazgató )

2012. febr. 5. 21:13
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Szabályosság ? Mi lesz belőle ECDL vizsga ?

Elvileg SHIFT+Enterrel nem tudod megoldani, mivel SHIFT+ENTER-nél ugyanaz a bekezdés lesz, mint az előtte lévő. Nállad viszont három sorban két sornak más lenne az igazitása (Az "Igazgató" Balra igazitva, mig az "aláirás" középre igazitva kellene)

Igy marad a sima Entert, igy elvileg formázhatod másik bekezdésként is. (Megnyomod a középre igazitó ikont, illetve a Balra igazitó ikont)

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 5. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, mennek a zöld kezek. :) Amúgy egyetemen lesz egy viszonylag egyszerű zh majd.
2012. febr. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!