Szótanuló programot keresek! Ismeri valaki?
Régebben volt egy szótanuló programom, melyben egy excel táblázat szerű részbe be kellett írnom a szavakat, nem is volt konkrét nyelvbeállítása. Egyik oszlop a magyar, másik oszlop az idegen szavaknak volt. Volt egy gyakorlás opció rajta, kiírta vagy magyarul vagy az idegen nyelven a másik szót, nekem meg meg kellett adnom az ellenkezőjét. Addig dobta fel a szavakat, míg mindegyik nem ment azthiszem 10× (ez nem biztos) hibátlanul. Valamint volt egy "vizsga" szerű opció is a programban: ugyanezzel a módszerrel, mint a gyakorlásnál kiértékelte a tudásomat. Nagyon szerettem a programot, de újra kellett telepíteni a gépet, és elfelejtettem a nevét.
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik ez a program, vagy tud valaki hasonlót ajánlani?
Megtaláltam, ha valakit érdekel: Voca ( [link] )
VISZONT: nekem nem indul el. Windows 7-em van, ez lehet a probléma. Ezzel nem lehet mit kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!