Veszett Farkas kérdése:
Tudnátok nekem ajánlani valami jó játékot? FPS-t, vagy TPS-t?
Figyelt kérdés
Most nem a legismertebbekre gondolok, pl COD, DOOM, Tomb Raider stb. , ezeket ismerem, hanem inkább vmi kevésbé ismert játék kellene, mint például a The Suffering, Call of Cthulhu, Cryostasis stb. Főleg horrorok, meg háborús játékok érdekelnének.2012. febr. 5. 12:21
1/7 anonim válasza:
tudom hogy ez eléggé közismert de a Dead Space mindkét része fenomenális(horror tps)
Splinter cell Conviction-tps Hát nem a megszokott háborús inkább kommandós de érdekesen fest fel egy nagyon nehéz hadviselést és előző részeihez képest nagyon szuper játék
Fps-t még tudok mondani de mien háborúsra gondoltál? 2. világháború vagy modernebb?
2/7 A kérdező kommentje:
A Dead Space mindkét részét végigjátszottam. (majdnem).
A Splinter Cell meg k urva nehéz, ez teljesen kikészített idegileg, pedig én még a Death to Spies 2 részét is végigvittem.
Azért kösz.
2012. febr. 6. 17:02
3/7 anonim válasza:
:O nehéz a splinter cell?
Az elé úgy kell leülni hogy van min 1 órád...nem kell benne kapkodni
5/7 Dick fon Assman válasza:
Üdv! Igaz,h nem a szokásos értelemben vett akció, de sztem nagyon jó, kis játék. Mount & Blade Warband. Vagy egy régi klasszikus a Vampire - The Masquerade Bloodlines-t tudom még ajánlani.
6/7 A kérdező kommentje:
Silent Hill Homecoming megvolt. A Mount & Blade viszont érdekesnek tűnik, ezt kipróbálom. Kösz!
2012. febr. 10. 19:55
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, a Vampire is megvolt, de nem tetszett. Túl sok volt benne az útvonalkeresés, az üresjárat.
2012. febr. 10. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!