Minecraft 1.1-ben hogyan tehetem át a szerveremet survival módba?
Figyelt kérdés
Van egy szeróm (tört), és egy ideje creative módban játszunk rajt.
Úgy döntöttünk, hogy survival-ba folytatnánk, de nem tudom átrakni sehogyan sem, átírtam a server properties-t, megnéztem: a map Single Player-ben survival.
Mit lehet tenni?
2012. febr. 3. 23:30
1/4 Argloss válasza:
Írd be ezt a parancsot: (ha nem változik semmi, akkor 1 a vége, ezzel lehet felhasználónként változtatni a játékmódot...)
/gamemode Mariskabácsi 0
/gamemode Bélanéni 0
stb...
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen sikerült :)
2012. febr. 4. 08:56
3/4 anonim válasza:
de ez hülyeség. figyelj a szerónál bemész a properties fájlba és ott van hogy gamemode azt át álitod 0ra és nem kell minden joinál elvenni ennyi.
4/4 Argloss válasza:
Nem hülyeség... A szerver beállítási fájlban csak az alapértelmezett játékmódot lehet állítani. Aki már volt a szerveren annak nem írja felül a játékmódját a beállításnak megfelelően. (minden felhasználóhoz létrejön egy fájl a word mappában ami a ezt is tárolja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!