Linux. Audio CD-ről FLAC-ba / Egy album = 1 FLAC (cue, flac, log)?
Figyelt kérdés
Millió program konvertál oda-vissza, meg minden, és ez nagyon szép... de hogy a fen*be szedek le 1 albumot 1 FLAC-ba? Előreis kössz a segítséget!!!2012. febr. 3. 08:15
1/8 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdésed... "de hogy a fen*be szedek le "...
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat!!! Csak már egy kicsit idegesítő, hogy akármelyik programot próbálom, nem tudom beállítani, hogy egy Audió CDt rámentsek a merevlemezre egyetlen FLAC file-ba. Számonként mindeggyik megcsinálja nagyonszépen... DE EGYBE MIÉRT NEM???
2012. febr. 3. 10:17
3/8 anonim válasza:
ExactAudioCopy...azt írják megy Linuxon is.
Én ezt használom, kicsit macerás a beállítása, de megéri, ezt mondják a legjobbnak. Talán Foobar2000 még, de azt nem tudom biztosan. EAC az összes komolyabb lossless oldalon preferált...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az ExactAudioCopy megy Linuxon is? Milyen néven fut Linuxon? Hiába próbálkozom... nekem ez nem jön össze!
2012. febr. 3. 16:32
5/8 anonim válasza:
Én nem használtam Linuxon, de itt írnak róla>>> [link]
6/8 A kérdező kommentje:
NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Hihetetlen, de MEGCSINÁLTAM!!! ARRGGGHHHH!!!!! Azt hiszem egy ilyen teljesítményt megkell ünnepelni!
2012. febr. 5. 10:10
7/8 anonim válasza:
Örülök! Az albumod szünet nélküli, azért rippeleted egy flac-ba amúgy? Későbbi darabolása elég nehéz, nekem egyedül a Foobar-ral sikerült. A cue-t kell megnyitni vele és ismét track-ekre lehet bontani akár flac-ba is...csak azért mondom, mert pl én így szeretem a zenéket, de én kiírom lemezre a lossless dolgaim...mondjuk az is érdekes, hogyan lehet EAC-kal kiírni az általa létrehozott flac-cue párost.
Üdv!
8/8 A kérdező kommentje:
Régen énis CD-re másoltam mindent, de áttértem a merevlemezre, mivel olcsóbb. Azért kellett egy program, mert ugyebár letöltöttem pár albumot flac-ban, és énis szeretnék olyanokat felrakini, ami másnak nincs meg. Főleg Black-Death-Grind-Heavy-Thrash dolgok. Mégegyszer NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
2012. febr. 10. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!