Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rátettem a pendrájvomra a...

Rátettem a pendrájvomra a játékot és nem indul el. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy 16GB-os pendrájvom és arra tettem fel 1-2 játékod,de mikor másik gépen akartam velük játszani már nem tudtam elindítani.hogy oldhatnám meg a problémát?(a játékok eredetiek és CD nélkül is futtathatók)
2012. febr. 2. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

telepítős vagy Portable verziójú a játék?

Ha pendrive-on akarod használni, a Portable (hordozható változatot) tedd rá!

Ha csak a telepítő fájlokat tetted a pendrive-ra, akkor arról kell telepítened, arra a gépre, amelyiken játszani akarsz.

2012. febr. 2. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Telepítéskor nem csak a telepítési mappába kerülnek fájlok, hanem a rendszerleíró-adatbázisba, és a profilod programfájljai közé is (application data). Mivel ez a három hely kapcsolatot tart egymással, csak akkor működőképes a program, ha mindhárom hely fájljai megvannak.

Amikor eltávolítod a pendrive-ot, akkor a 3 hely közül csak 1-et viszel magaddal, így más rendszeren nem fog futni a program.

Ezért van az, hogy csak a telepítővel működnek, mert ha azt elindítod, az hozzá létre a fájlokat és egymásra utalásokat ezeken a helyeken. Ha a játékot más gépen is akarod futtatni, akkor telepíteni kell azokra is, a pendrive-os megoldás csak egy esetben működne: portable programmal.

2012. febr. 2. 16:06
 3/8 anonim válasza:
szerintem be kell kurblizni a "pendrájv"-oadt
2012. febr. 2. 16:12
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm és hogyan csinálhatnék portable programot?
2012. febr. 2. 17:09
 5/8 A kérdező kommentje:
mivel suliba szeretném vinni a játékot,mert ha infó óránk lyukas akkor játszhatunk és mostanában elég gyakran megesik,viszont ha felteszem a gépre azért meg igazgatói jár ezért csak pendrájvok akarom vinni
2012. febr. 2. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen ismeret nélkül sehogy, mert nem két kattintásból áll. Keresni kell olyan verziót, hamarabb megvagy vele.
2012. febr. 2. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:

így írd be a Google keresőmezőjébe (* a játék neve, verziója, ha magyar nyelvűt keresel Hun)

****Portable (Hun) download .....

és Enter.

(kiegészítheted..., ha neked megfelelő a -torrent- szöveggel

2012. febr. 2. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Portable progi készítés (ha még is belevágnál...)

[link]

Ismertető, Programok és Dokumentációs füleken részletezve a menete:

2012. febr. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!