Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Winrarral hogy tudnék egy...

Winrarral hogy tudnék egy filet sok kicsire tömöritenni?

Figyelt kérdés
Azért kellene mert letöltöttem egy játékot és 5 GB és a HDD-mre csak 4GB-ig tehetek mert FAT 32 és nem engedi átkonvertálni NTFS-re,és sok játék ugy van,h. sok kicsi torrent file olyan 100mb-sek!de ketté is lehet szenni pl 2,5GB-kre?

2012. febr. 1. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Fontos előre megjegyezni, hogy a használathoz ki kell bontani a fájlokat, így hiába van 2,5+2,5 GB-ra bontva, addig nem indul el amíg valahova ki nem lesz csomagolva az 5GB. Ami viszont nem lehetséges, mint írod.

(amúgy: archívum létrehozásában az első fülön van a kötetnagyság byte-ban egy lenyíló menüben, ahol vagy szabványméretet adsz meg, vagy általad megadott méretet, és akkora darabokra szedi a program a tartalmat).

2012. febr. 1. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
DE lehehetséges mert amit letöltök a merevlemezre 500GB-most megvan telve és nem tudok 4gb-nél nagyobbat letöltenni a HDD-mre ami 1TB,ezért azokat a merevlemezemre töltögetem és most megtelt,és amit össze akarok tömöritteni azt csak azért,hogy tugyak letölteni 4GB-nél nagyob filekat is,és ha azok is lent vannak akkor azokat is tömötitteném és áthejezném a HDD-mre,és akkor most felszabadulna 250GB körül mert olyan 200GB letöltés áll nekem most azért mert nincs hely!és direkt hagynék egy 50GB helyet,azért hogy ha kellene valamit kicsomagolni akkor tugyam azt oda kicsomagolni!
2012. febr. 2. 06:53
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor már nem lehet egy winrar filet több kicsibe tömöritenni?vagy ISO filet?mert van ugy hogy letöltök valamit a sok kicsit elkezdem kibonatnni,és amikor kibontotta akor egy nagy file jön létre,amit vagy ki kell bontanom vagy Daemon toolsal mountolni!
2012. febr. 2. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:

De jó volna érteni is amit írsszz..

Tehát torrentezel. Amit seedelsz azt ne csomagold ki ha nincs rá szükséges, hanem hagyd úgy ahogy lejött. És azokat ne nevezd torrent fájlnak, mert félrevezető. Part-ok, vagy rar-ok.

Ha csak tárolod, mert kell nekedm akkor csomagolj ki mindent iso-kra, vagy ami lesz belőle, és minden mást törölj. Az iso-kat vagy egyéb képfájlt könnyebb kettédarabolni, akár TC-vel is. A méretet be állíthatod. Vagy winrarral rar-ba újratömörítheted, de nincs sok értelme.

2012. febr. 7. 14:07
 5/7 A kérdező kommentje:
én most csak anyit akarok,hogy a BLUIR nevű játékot amit letöltöttem 1 darab .iso fileba azt becsomagolni sok kicsi .rar-ba és ha a játék pl. 6,24GB akkor ugy kell felosztannom,hogy minden rész egyforma legyen nem irhatok 3GB-t oda ahova a part-ok méretét kel,ugye?
2012. febr. 7. 14:29
 6/7 nazguls ***** válasza:

Hát ezt úgy tudod hogy a KICSOMAGOLT fájlnál:

Jobb klikk-->WinRar-->Fájl tömörítése. És ott a bal alsó sarokban találsz egy kigördülő menüsort ahol ki lehet választani hogy milyen felbontásban legyenek (Pl van Standert 14,8MB De lehet állítani 100.000 kb -re is)

2012. febr. 7. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
ezt értettem és kösz!
2012. febr. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!