Ghostboy kérdése:
Miért nem tudom feltelepíteni az XP-t?
Figyelt kérdés
2,5 éves asztali PC win7 gyári oprendszerrel és nem tudom feltelepíteni az XP-t mert mikor elindítom a CD-ről bootoloást betölti a fileokat és elérne a particionáláshoz rögtön kékhalál. 1 XD-t találtam amit fel tudtam tenni de agyon van tömve égetett programokkal és ez így nekem nem jó. tehát azt nem értem ha ez az XP felment rá akkor a tiszta miért nem? ez ami fent van 64 bit-es de a gyári win7 32 bites. se 64 se 32 bites XP-t nem tudok felrakni mert kékhalál. próbáltam 1 rammal/2 rammal de semmi.2012. febr. 1. 16:49
1/8 A kérdező kommentje:
Conf:
Alaplap: Packard Bell MCP73PC
Chipset: nVidia GeForce 7100
Southbridge: nVidia nForce 630i
Processor: Intel Dual Core @2,40Ghz
Ram: 2x1GB DDR2 800
2012. febr. 1. 16:53
4/8 A kérdező kommentje:
nem nem karcos a lemez. vadi új és többet is megpróbáltam már. írtam lassan/gyorsan is, próbáltam 2011.es verziót próbáltam pár éveset is de csak ez az egy ment fel ami tele van minden *** égetett programmal
2012. febr. 1. 17:00
5/8 anonim válasza:
ha van egy másik gép a közeledbe ved ki a vinyot formázd megvele ted vissza és proba újból
6/8 anonim válasza:
SATA drivert bele kell integrálni.
7/8 A kérdező kommentje:
tényleg a vinyó az SATA-s. és hogy tudnám azt megcsinálni? azért ennyire nem értek az ilyesmihez :)
2012. febr. 1. 17:11
8/8 A kérdező kommentje:
kipróbáltam Win XP SP3 integrált sata driveres verzióval is de szintén kékhalál :/
2012. febr. 1. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!