Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tökéletesen működik a Sims 3,...

Tökéletesen működik a Sims 3, csak elég lassú. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem bolti, tehát letöltöttem ,bár gondolom nem ettől lassú. Így elég kínszenvedés vele játszani, pl. ha egy másik hajat akarok kipróbálni a simen, várni kell kb 10-15 mp-et. Meg minden ilyen akadozott... A számítógép elég modern, nem értem.. Töröljek programokat talán?
2009. máj. 31. 12:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én meg most telepítem, én is töltöttem csak az a baj h telepítőkódot nem találok. Nem tudnál nekem leírni egyet? vagy az is jó amivel a sajátodat telepítetted. Nagyon megköszönném:)
2009. máj. 31. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Lassú a géped... ha írnál egy részletes leírást a hardverelemekről okosabbak lennénk
2009. máj. 31. 13:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem a gép lassú hanem a játék,és nem értek ezekhez a hardver mittudomén mikhez,szóval nem szolgálhatok több infoval.
2009. máj. 31. 14:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Nekem a letöltéshez volt ugye egy crack mappa,és azon belül az egyik fájl maga a telepító kód generátor volt. Nézd meg, neked nincs ilyen? Ha nincs, írd be google-ba: sims 3 serial generator, és lesz egy csomó torrent oldalakról.

2009. máj. 31. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
A második kommntelőnek van igaza, nem a program a lassú, hanem a gép, ami futtatod. Ez a jelenség általában arra utal, hogy kevés benne a memória. Ha nem értesz a hardware dolgokhoz, kérd meg egy barátod/ismerősöd, hogy nézze meg a géped konfigurációját, és hasonlíttad vele össze a program futtatásához ajánlott konfigurációval. Esélyes, hogy sok különbség lesz a kettő között. Ha így van, akkor a géped nem bírja elfuttatni és ezért lassú
2009. máj. 31. 23:16
 6/11 A kérdező kommentje:
De a sims 2-őt rendesen futtata,nem értem :( (azt már kitöröltem)
2009. jún. 1. 12:33
 7/11 anonim válasza:
A géped a lassú. Attól hogy a sims2 jól futott ez még nem fog, mert ennek nagyobb a gép igénye, és ezért lassú. Cseréld le a géped, mást nem tudok mondani:).
2009. jún. 9. 13:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen... te meg vegyél új autót:P(:
2009. jún. 9. 18:40
 9/11 anonim válasza:

Tökjó hogy itt vaktában mindenki ilyen okos... :) azt se tudjátok milyen a gépe, de azt igen, hogy csak az lehet a probléma.

Nem biztos, hogy a géped a lassú, nekem is akad, és nem tudom miért.Nem a gép miatt, mert eddig ment rajta rendesen kiegészítőstül, most újra kellett raknom a játékot, és most meg már akad...

2011. júl. 8. 19:43
 10/11 zsanimanó válasza:
Sziasztok! Nekem is ugyanez a problémám újra lett telepítve a laptopom kb 5 napja tehát ezzel minden oké. Egyedi tartalmakkal együtt is ment a játék, aztán telepítettem a TS3 monkey helper-t és utána még raktam a játékba egyedi tartalmat így is működött. Aztán kikapcsoltam a laptopom frissítette magát leállás előtt, és mikor később vissza kapcsolatm a gépet és játszani akartam a Sims3-al nagyon lassan töltött be mindent...most újra telepítettem a játákot és kitöröltem az összes egyedi tartalmat is de még most is lassú...én sem tudom mi lehet a gond. 1, valamenyi giga helyem van még amivel simán elmehetne a játék. Ha valaki tud vmi használható infót örülnék ha megosztaná. Köszi
2012. okt. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!