JPEG képet szeretnék konvertálni PDF-be?!
nem hiszem el h nem vagy képes beírni a google-ba, h jpg to pdf converter.
egyből 2 megoldást is találtam fél percen belül.
éppen elolvastam a válaszod egyik felét, amikor átment az agyamon h segítek neked. hisz ugyebár miből tart megadni egy linket. aztán elolvastam a második felét....
szenvedj csak.
nem oltottalak le (söt ink te oltottál le engem) és nem hülyéztelek le. én csak a te kitalációidat látom itt.
és arról már én nem tehetek h beléd csak ennyi ész szorult. igen, most hülyéztelek le.
de birom az ilyeneket, akik csak azért járnak fel ide hogy mutogassák, h ők mekkora észlények...meg az ilyen "...nem igaz h nem vagy képes..." kezdetű válaszokat, holott nem is a kérdésre válaszolnak. de igaz is. akkor legyek hülye.
szerintem egy kicsit olvasd vissza a soraidat. picit eldurrant az agyam, hidd el fordított esetben te is föl lennél háborodva!! vagy válaszolj normálisan, vagy sehogy. meg is köszönöm ezt a "szives közreműködést" akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!