Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami hasonló program mint...

Valami hasonló program mint az SRS Audio Sandbox?

Figyelt kérdés
Valami hasonló programot keresek mint az SRS, mert az SRS nem akar települni az gépemre (win7, 64 bites) a 32-bitesen még jó volt, de ezen nem jó :S Ha esetleg tud valaki 64 bitesre működőt akkor légyszi egy linket. :D Vagy ha tud valaki más progit ami ugyan azt a hatást el tudja érni mint az SRS (szebb hang, és jobb basszust szeretnék én személy szerint elérni) az légyszi küldjön egy nevet, vagy akár egy linket. :) nagyon megköszönném! :D
2012. jan. 31. 16:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Énis használtam korábban. Érdekes módon ALC892 van az alaplapon és mégsem működik nekem. 64 bit Windows 7 van nekem is. Én inkább nem használok más progit, csak a beépített hangszínszabályozót. Nem olyan jó, de már van hangfalam ami megoldja ezt a problémát.

Anathol

2012. febr. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!