Hogy kell a netről letöltött (3 rar fájl) egy PC játékot telepíteni?
Figyelt kérdés
Gondolom valahogy egyesíteni kell vagy nem tudom. Azt már meg is tettem a Win Rarral, kaptam egy mappát, ami tele van ismeretlen fájllal. Mit kell tenni? Köszi!2012. jan. 30. 20:22
1/10 nrrolli válasza:
total commander megnyitod az egyiket és ha van tartalma tehát nem üres akkor a tartalmat átmásolod egy üres könyvtárba
kész vagy szólj...
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! megvan!
2012. jan. 30. 20:40
3/10 nrrolli válasza:
Nincs mit és játékot sikerült feltelepíteni?
4/10 A kérdező kommentje:
Csak ennyi lenne? Vagy mit kell ezután? :D Azt hittem, jön a következő lépés :D Mindegyik rar (3 db) fájlt bontsam ki? És utána?
2012. jan. 31. 09:48
5/10 nrrolli válasza:
6/10 nrrolli válasza:
Ha megmondod honnan töltötted le és melyik játék
leírom lépésröl lépésre
mert igy csak levelezgetünk :D
7/10 A kérdező kommentje:
Na igen, jó lenne. A három rar fájlt megpróbáltam úgy hogy win rarral egyesítettem. Na, kaptam egy mappát ami tele van ismeretlen kiterjesztésű fájlokkal és van kettő aminek a kiterjesztése ez: ".nfo" és ".sfv". Tehát semmi ISO vagy setup fájl. Ezért nem tudom, hogy kell.
2012. jan. 31. 10:03
8/10 A kérdező kommentje:
AZ mindegy, egy regisztrálós oldalról, amin most meg se tudom nézni, biztos van leírás, mert nem jön be az oldal... :/
2012. jan. 31. 10:05
9/10 nrrolli válasza:
csinálj egy képernyő mentést a fájlokrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!