Miért érzékeli a eset nod 32 5-ös vírusosnak a tnod-ot?
Bár nem láttam a felugró ablakodat, de szerintem nem vírust jelez, hanem nemkívánatos szoftvert. Ez pedig érthető, hiszen őt magát szeretnéd feltörni vele.
OT:
Fontos információ: a vírusirtók két fontos összetevője (más modulokon kívül) a vírusdefiníciós adatbázis, és a motor. A naprakész védelemhez a vírusdef, és a motor is frissül időről időre. A töréssel viszont megszűnik a motor frissítése, és hiába frissül láthatóan a vírusdef, te mégis csak ideig-óráig leszel védett a kártevőkkel szemben.
Ha van program amit a legjobban érdemes megvásárolni, az a vírusirtó!
Ha tanulsz még, 50%-os diákkedvezménnyel megveheted, ami kb. 6 ezer forint körül van évente, az pedig havi három sör. :)
Rosszul kezdtél hozzá, nem olvastad el a legfontosabbat: az ESET-NOD Antivírus5 (nem pedig holmi tört kínai "Nod") már FELHŐ alapú, folyamatosan tartja a kapcsolatot a szerverrel. És ha nem valódi a kódod (nem vetted meg, illetve nem használsz újságkódot) akkor letiltja. Vagyis nem ér semmit, így védekezik a valódit gyártó Sicontact Kft.
Vagy vedd meg (vannak kedvezmények), vagy pedig használj ingyenes vírusirtót.
Az ötös felhő alapú modulja sem folyamatosan tölt a szerverről. A virusdef (és egyebek) itt is csomagban jön, csak ún. push-csomagban (a szerver küldi le, és nem a kliens kérdezgeti adott időközönként). Ennyit a felhő-hájpról. Szép szó ez a felhő, de nincs mögötte rakétatudomány. Tudom, ezt használom legálisan (és értékesítem is - részletek privátban). Ráadásul minősített partnerek is vagyunk. És a Sicontact >>> a hazai képviselet-support-disztró -- és nem a gyártó.
Peace :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!