Melyik portable launcher-t használod?
Azért kérdezem, mert sokáig a liberkey-t használtam és abba integrálva volt egy fájl hozzárendelő program.
Mostanában viszont valamiért állandóan leállt a program, így letöröltem. Sajnos ez a File assoc(?) nevű program kizárólag akkor fut, ha létezik a keretprogram is.
Most arra keresek megoldást, hogy a fájlokat ideiglenesen hozzárendeljem portable programjaim egyikéhez.
Sajnos a Coffe és hasonszőrű társai nem pont azt adták, amit szerettem volna (vagy csak én nem tudom konfigurálni)
Esetleg: [link] ?
Bár én ilyet nem nagyon használok, ha kell valami, akkor 7zip-el csinálok egy önkitömörítő állományt, esetleg írok bele egy indító exe-t is, ami ha végzett törli ami nem kell.
Használtam ezt is, csak sajnos nincs benne az "áhított" program. Illetve van rá alternatíva, de az nem úgy működik, ahogy én szeretném (klikk a fájlra és a választott program nyitja meg).
Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!