Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ez az új msn vírus,...

Van ez az új msn vírus, valami hook me linket küld és magától írogat?

Figyelt kérdés
Egyre több ismerősömtől kapom, de sz-rnak rá, mondván nem tudnak mit csinálni vele. Hogy lehet ezt a vírust vagy mit leírtani, tudna valaki segíteni? Bemásolom nekik, mert egyre több, és egyre idegesítőbb, hátha hajlandóak lennének megmozdulni... ráadásul van amelyik évek óta nem használja az msnjét, az hogy kap be ilyet?
2012. jan. 28. 13:11
 1/2 djhell ***** válasza:
le lehet szedni a vírust vírusirtóval, oda pedig jobb lesz keményebb pl Nod, Avast, Norton :) ha nem használja msnjét, akkor nem kaphat be ilyet, mivel ez kizárólag csak linkel terjed, de ha nem használja már évek óta, akkor nem is fogja azokat meg miért nem tiltod és törlöd hogy ne zawarjon és +- 1 név....:D
2012. jan. 28. 21:21
 2/2 A kérdező kommentje:
2 nem használja, de egy igen.. most ott tartok h bnömnek (aki használja, a többit töröltem rögtön, azt csak kérdeztem :D) gondoltam segítek neki de a nod semmit nem ér, pedig tettem fel neki eredetit, + az én sec ess-em sem használt... mondtam neki ne nyomkodjon mocskos oldalakra, de hát beteg a lelkem xD gondoltam ehhet vmi spec írtó kell ha ezek nem használtak, azért értek a gépekhez, de azért nem vagyok informatikus (félig csak :D) köszi azért a választ. amúgy látod, nem használják aztán mégis bekapták...
2012. jan. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!