Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az oldalról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről az oldalról? [link]
2012. jan. 28. 11:38
 1/1 2xSü ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy játék rajongó, tehát tartalmi oldalról nem tudom megítélni.

A megjelenése a honlapnak jó. Nekem kimondottan tetszik, hogy nincs túlcsicsázva a dolog. Esetleg még a betűméreteken lehetne elgondolkodni itt-ott. (Pl. a fórum topic esetén túl kicsit a topic címe, szinte elveszik a többi infó között.) Esetleg úgy alapból növelném egy kicsit a betűméretet. Így túl hosszúak a sorok, ami egy hosszabb szöveg olvasását kicsit megnehezíti.

Annyi megjegyzésem van még talán, hogy a pontos idő részt a nyitóoldalról eltávolítanám. Gondolom mindenkinek van órája, ha más nem, akkor ott ül a Windows/Linux/Mac tálcán. Ezek az óra/névnap/stb… dolgok a kezdő honlapkészítők mániája, akik örülnek, hogy ilyet is össze tudtak hozni, függetlenül attól, hogy van-e információtartalma, vagy van-e köze az oldal tartalmához. (Egy hírportálon még jogos az elhelyezésük, de egy játékoldalon felesleges.)

2012. jan. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!