Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet µTorrent3...

Hogy lehet µTorrent3 Remote-val új letöltést elindítani?

Figyelt kérdés

Addig sikerült eljutnom, hogy másik gépről kezelhető a kliens, a már bent lévő torrentek leállíthatók, indíthatók, stb. Új torrentet URL-böl hozzáadtam, - meg is jelenik a letöltések között, - de nem indul, bármit is próbálok. 0%-on áll, kapcsolatok nélkül. Mi hiányzik neki?

[link]

(A helyben hozzáadottaknál semmi gond)

2012. jan. 26. 02:15
 1/5 dj-tes válasza:

szerintem nem töltik fel vagyis nem seedelik

:)

2012. jan. 26. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajna, nem ilyen egyszerű a megoldás.

Teszteltem; a képen lévő mindkét álló torrent sajátgépről indítva működő, seedelt volt!

Keresgéltem én is, és ezt találtam: [link]

Az angol nyelv és a programozás nem erős oldalam.

Annyit értettem meg belőle, hogy a beállítások > mappák-nál legalul meg kell adni: "C:\work\uTorrentRemote\torrents" utat. Pipa az automatikus torrent betöltésre.

Nálam ez hiányzott. Weben keresztül nem vette ezt be a progi, -elmentem, hogy helyben orvosoljam. Most már URL-ből sem fogadja a torrentet...

2012. jan. 27. 00:32
 3/5 dj-tes válasza:
sajnos nem tudok segíteni :( mert nem értek nagyon ehhez :(
2012. jan. 27. 09:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Köszönöm, hogy megpróbáltad!
2012. jan. 27. 14:39
 5/5 dj-tes válasza:
:) :)
2012. jan. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!