A Medal of Honor Allied Assault menüje, és mikor " Belenézek" a távcsőbe, meg a térkép is, (Bal fölső sarkira gondolok) úgy néz ki, hogy van egy nagy feketeség és akkor abban vannak ilyen fehér keretek. Valaki nemtudja, hogy lehet ezt megcsinálni?
Nemhiszem hogy az a baj...de :
Zotac 512mb, 3500Mhz, 128 bites.
úgy maga a játék jó mert tudok lövöldözni csak a térkép meg ezek amiket irtam ien rosszak...
Mikor telepitettem valami DirectX 8 ra emlékszem.....De az a DirectX 8 azt felraktam...
Amúgy mostmár úgy sikerült megcsinálni a menüt hogy anyit látok belőle hogy éppen menü ponton van a nyíl.de más minden rossz...de az a magyarositás az 1.11-es verzióhoz jo. és irták is hogy nem fog tökéletesen müködni, és én nem tudom hg nekem meik verzióm van mert ugytom az a menüben szokott lenni, de nemlátom. :S
probáltam az 1.11-es patch-ot feltenni és akkor hátha jólessz az egész menü de vmi olyat ir,hogy : WARNING: BlaBlaBla UK or US version...mivel van egy Uk és egy US verzió mondom akkor nekem biztos az európai van meg, és az van de mármeg más bajvan -.-""
Szar az egész...:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!