Milyen programmal tudok készíteni videót?
Nos a barátnőmnek lesz két hét múlva 30.szülinapja!Szeretnék neki egy videomontázst készíteni egészen születésétől készített képekből mostanáig!Azt se tudom hogy kezdjek hozzá mivel egy teknikailag analfabéta nő vagyok!Tehát a szüleitől kérnék kiskori képeket meg mostaniakat a barátjától és akkor azokat le kell fotoznóm és felraknom a gépemre???És ha ez meg van milyen programmal tudom megszerkeszteni hogy zene is legyen alatta meg esetleg szöveget is tudjak írni hozzá!
Kérlek ne hurrogjatok le de tényleg nem értek ehhez!Ha valaki tud segíteni9 kérem "szájbarágósan" írja le a témát,hogy értsem is!
Előre is köszi!!!
Huh, hát ha tényleg ennyire nem értesz ezekhez a dolgokhoz, akkor nehéz lesz. De többféle megoldást is tudok javasolni.
1: A képek.
Tehát, mivel a képeket egymás után akarod levetíteni, ezért az feladatunk, hogy egy videó szerkesztőben megcsináljuk.
Szóval bedobáljuk a képeket, beállítunk mindent, és render-eljük. (Egyszerűbb, mintha pl. lejátszanád a diavetítést, és képernyőlopóval videóznád)
2: A zene.
A zenét szintén ezzel a programmal lehet alávágni, vagy van még egy megoldás, a YouTube.
Tehát feltöltjük a videót, és aláválasztunk egy zenét, és automatikusan a videó alá illeszti.
Mielőtt belevágunk, nincs egy olyan ismerősöd/barátod, aki ért ezekhez a dolgokhoz?
Itt van egy kis útmutató.
Ha fent van a gépen a Nero és vele a Vision Express,akkor azzal is készíthetsz fotó dvd-t.Próbálkozni kell,rá fogsz jönni.Annyira nem nehéz.
Igazából én a régi képeket nem lefotóznám, hanem ha van lehetőség beszkennelném, minőségileg csak jobb mintha csak úgy lefotózód.
Esetleg ha xp-t használsz : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!