Windows 7 bibi, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az egyik .exe kiterjesztésű fájlomat átettem olyanra hogy mindig a windows media center nyissa meg...viszont a többi .exe-t is a win media center nyitja meg. Valahogy visszalehetne állítani? A rendszer visszaálítás nem müxik, nem nyitja meg.
Előre is köszi
2012. jan. 23. 15:41
11/14 A kérdező kommentje:
Tudod van a sajátgép és fent van egy megnyitás menü. Arra rákattoltam és kiválasztottam a media centert(csak tudnám miért :D) és a .exe-ket ezzel nyitotta meg szóval most egy program se indul el.
2012. jan. 23. 16:19
12/14 anonim válasza:
Én ugyan ezt elismételtem amit most leírtál de nekem csak 1x nyitotta meg media centerrel utánna ugyan úgy az exe-vel
Lehet hogy tényleg újratelepítés lesz nálad xD
13/14 anonim válasza:
Nekem is pont ez van,előző kommentelőtől kérdezném:Újraindítás után jött neked helyre?
14/14 anonim válasza:
Na,megvan.Velem is megtörtént ugyanez,új fiókot kell csinálni és megy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!