Jointos100 kérdése:
Operációs rendszer telepítése úgy, hogy a fájlok megmaradjanak?
Figyelt kérdés
Lehetséges?Mert az a helyzet ,hogy újra akarom telepíteni a windows 7-et ,de nem akarom ,hogy a programok és a játékok elvesszenek...Aki tud ,az kérem segítsen :) ...amúgy amit fel akarok telepíteni az nem original cd-rol van ,nem lenne baja emiatt a gépemnek?2012. jan. 22. 10:17
11/17 A kérdező kommentje:
???... tessék? mit?
2012. jan. 22. 10:58
12/17 anonim válasza:
Szerintem ez a beállítás visszaállító csak azt állítja vissza, amiket te elállítottál a feltelepítés után. Ablakok, hátterek, bejelentkezés, skin, hangok és egyebek. Ez nem egyenértékű az újratelepítéssel, mert e teleszemetelt vinyód és registry-d még az marad, ami volt, szerintem ez csak egy félmegoldás, de próbáld ki ha ezt szeretnéd...
Ha félsz az újratelepítéstől, akkor inkább kérj meg valakit, aki csinált már ilyent...
13/17 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom ,asszem még is csak belevágok a telepítésbe...Elvégre nagy baj nem lehet ,hisz csak kovetek az utasításokat meg minden aztán lesz ami lesz :) ...amúgy nem vagyok olyan hulye a gépekhez csak pont az operációs rendszer újratelepítését még szerencsére nem kellett próbálgatnom
2012. jan. 22. 11:38
14/17 anonim válasza:
És miért nem csinálsz egy új particiót most? Arra átmásolod a fájlokat, és amin a rendszer van, formázod és felrakod az op -ot. Én ezt használom: [link] (a free változatot szed le)
15/17 A kérdező kommentje:
Koszike.Tehát akkor csinálok egy partíciót és arra rakom a cuccokat amiket meg akarok hagyni.Utánna berakom a windows 7 cd-t és feltelepítem a régi partícióra.Jól értettem?! és akkor a játékok ,programok megmaradnak ,ugye? :) ...Lécci írj
2012. jan. 22. 12:32
16/17 anonim válasza:
Úúú... Nem olvastam el a leírásodat :( Nem fog sajnos megmaradni. Ha átmásolod a a programok/ játékok fájljait és újrarakod, nem fog, vagy csak kevés fog elindulni. Azt hittem hogy a fájljaid kellenek :(
17/17 A kérdező kommentje:
Semmi gond... :)
2012. jan. 22. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!