Mi lehet a baj a GTA San Andreas-ban?
Figyelt kérdés
rámegyek az ikonra (cd-ről van telepítve) és nem történik semmi...tölt,tölt aztán abba hagyja..mi lehet a baj ?2012. jan. 21. 15:31
1/11 anonim válasza:
Bejön a játék egy ideig vagy el sem indul?
2/11 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor lehet kellene a CD ha nem fullban raktad fel!
3/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha pont ilyen formában láttam már volna, de m1, a CD eredeti, vagy csak másolt mert a feltört verzióhoz mindenképp kell crack. Az is lehet baj, ha nem elég erős a géped, bár ez elég ritka eset.
4/11 anonim válasza:
crackeld nekem is igy volt :DDD én is ezen agyaltam
itt egy linke nekem csak ezzel a crackel indul [link]
a HOODLUM crack et töltsd le
5/11 A kérdező kommentje:
de nem értem....gépemnek semmi baja..CD eredeti... és csak le lett törölve nem rég mert nem játszottam vele
2012. jan. 23. 17:47
6/11 anonim válasza:
Hát az érdekes... gondolom biztos betetted a CD-t mikor indítottad, ezt meg se kérdezem (ugye?) aztán szerintem lehet már a CD hibája, keresnék a helyedben egy torrentet, leszedném aztán majd kiderülne hogy mi az ábra, mert ha az sem indulna akkor újra kell gondolni az egészet.
7/11 A kérdező kommentje:
persze hogy berakom a CD-t :D
amúgy ha torrentel leszedem nem lesz vírusos a gép ?
2012. jan. 23. 19:23
8/11 anonim válasza:
háát ha jó torrnetet szedsz le akk elvileg nem...
10/11 anonim válasza:
a torrent nem vírus. A torrenttel leszedhetsz gyakorlatilag bármit, ami egy kicsit és érdekel valakit, gyakorlatilag teljes értékű minőségben. Amit kevesen seedelnek azt nem érdemes leszedni, mert vagy valami hiba van vele, vagy csak simán senki sem tölti. Olyan 100 seed környékén kezdődik az a torrent amit érdemes szedni, és hidd el semmi baj nem lehet vele. A crackelés meg rém egyszerű, csak neves crackercsapatok oldalán kell keresni (SKIDROW, RELOADED, VITALITY, RAZOR1911, SHITROW kb.) crackfile-okat amiket általában a főmappába kell bemásolni, vagy ahova a szerzők írják. Hidd el csak nyerhetsz vele aztán majd belejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!