Milyen jó játékok vannak? Mik azok, amikhez vannak magyar feliratok és amelyikhez szinkron is van?
Szóval 2 kérdés van, az egyik szerintetek mik a jó játékok, mivel játszotok, esetleg egy rövid lista tetszés szerint.A másik kérdés hogy mikhez vannak feliratok, és melyikhez van szinkron.
Azért még szeretném hozzátenni ne olyan régieket írjatok, úgy jöhet mindenféle játék.
A válaszokat előre is köszi :)
Szia!
Tudnunk kellene, milyen játékokat szeretsz:
lövöldözős, háborús: battle field, modern warfare, cs
régiesebb jelleggű: assassin's creed
HP: Harry Potter xD (ajánlom a 7/2-t és a tűz serlegét/főnix rendjét)
MMORPG: WoW (World of warcraft) GoA (Gates of Andaron) Metin2, cabal online
Ennyit tudtam segíteni.
Szinkronos: Crysis warhead,
chrome, empire earth, stronghol crusarder, stalker clear sky
felirat: crysis, stalker call of prinymat, clive baker jericho, dead space
Autos: Nfs 6-13 (Felirat)
Burnout paradise(Felirat+a bemutato video szinkronos)
Lövöldözös: Call Of Duty 1-6-ig(felirat)(kezdöknek célszerü sorba jácodni) CRysis
De a Leg COOL-abb Assassin's Creed Revelation vagy a többi assassin's
Muszály még megemlítenem a prototype 1-2-t.
Most még én személy szerint kedvelem a középkori lovagos játékokat pl:Mount and blade(Feliratos)
Age Of Empres III(feliratos)
Hello! Nem tudom, hogy aktuális-e, de a Postal2 full le van magyarosítva, tehát a szinkron is magyar, és nagyon élvezetes (kicsit beteges) játék! :D
A lényeg, hogy már magyarul szedd le, mert utólag nem tudod magyarosítani a szinkront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!