Honnan lehet letölteni az új (win7-es) Windows Movie Maker-t?
Figyelt kérdés
Letöltöttem pár oldalról, de mindenhol a régi xp verzió van fent. Egy helyen találtam az újat, Windows Essential nevű program tartalmazza, viszont akkor az általam használt live messenger felülírja egy nagyon "undorító" verzióra.
Alapból nem telepítette a Windows7, valaki tudna adni egy közvetlen linket róla?
Köszönöm!
2012. jan. 20. 23:16
2/4 A kérdező kommentje:
Erről a linkről tölti le a windows live essential programot ami tartalmazza a movie makert is, csak a baj vele hogy felülírja a messengerem.
Csak külön a movie maker kellene.
2012. jan. 21. 09:47
3/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a telepítés során kiválaszthatod, hogy mit akarsz telepíteni. Kövesd végig a telepítést figyelmesen ne csak enterezz. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Végig követtem figyelmesen elsőre is, minden pipát kivettem, viszont a Messenger-nél nincs pipálható lehetőség azt mindenképpen felülírja és frissíti. Éppen ez a bökkenő. :)
2012. jan. 21. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!