MSI VR630-as laptopban hogy kell bekapcsolni a beépített mikrofont?
Nekem sikerült!!! Honlapon van fent driver, azt rakd fel újra és menni fog;) bluetooth nekem sem megy. meg az eco gomb sem, bár nem tudom az mire lenne jó. meg az eco melletti gomb sem, amin egy hangjegy van. neked azok működnek?:)
Sziasztok.
Az ECO nekem sem működik, de ez op.rendszer függő, úgy olvastam, hogy az csak Vistán megy, meg lehet a Windows 7-en így akkor már. De nekem meg XP-m van.
Bluetooth gomb meg csak úgy rajta van...nem mindben van viszont, amikor én ezt vettem láttam a leírásban h nincs benne, meg is lepődtem amikor láttam h van fent ahhoz is egy gomb.
A beépített mikrofonhoz pedig ugye a driver kell, amit fent említettetek már.
Jaa és nemcsak az ECO-s gomb, hanem a mellette lévő is op.rsz. függő.
Neked (akinek működik az a 2 gomb), milyen operációs rendszered van???:)
sziasztok!
nekem is az a problémám, hogy skype-nál vagy akármilyen kamerázásnál a másik fél nem hall. láttam, hogy belinkeltetek egy drivert, de sajnos a page not found :D meg tudnátok mondani annak a drivernek a nevét? segítségetek kösziiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!