Táblagépen melyik program jobb az androidos vagy a windows? Melyiknek mi az előnye, illetve a hátránya?
valamiért ez jutott eszembe:
Köszönöm a válaszod te nagyon okos! Azért tartunk itt, mert az emberek így állnak egymáshoz... és inkább cseszegetik egymást, mint segítenének. Örülök, ha ennyi időd van és ez a szórakozásod. Abszolút laikusként tettem fel a kérdést, nem akartam "hozzáértő lelki világodat" megbántani azzal, hogy programot írtam operációs rendszer helyett. Remélem nem sérült nagyon a lelked és hamar kihevered. Egyébként a windows is egy szoftver, TEHÁT PROGRAM. Amúgy kedves leminősítéseddel kapcsolatban annyit, hogy kiváló eredménnyel államvizsgázott diplomás ember vagyok, szerintem te nem biztos, mert akkor nem ilyenekkel foglalkoznál, főleg nem ilyen stílusban.
Kívánom neked, leld meg másban is az örömöd!
Windows phone (táblagépen):
Hátrányok:
Kevés program, kevés gyártó
Előnyök:
Windows programok futtatása, igaz, kevés program, de az mind megbízható (persze csak ha hivatalos helyről van)
Android 3.0-4.0 (táblagépen)
Előnyök:
Androidhoz tartozó Android Market rengeteg alkalmazással.
Hátrányok:
Ezek a programok nem mindig "minőségiek"
Előző vagyok
Ezt még miegészíteném annyival, hogy
Android:
Hátrányok:
Mivel az androidnál nincs hardveres megszabás, egyes táblagépek nem bírnak el egyes programokat
Windows:
Előnyök:
Itt van alsó határ, és ezért minden gép mindent futtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!