S. T. A. L. K. E. R kérdést lehet itt feltenni? SOC-ról lenne szó.
A Shadow Of Chernobyl részről hol lehetne tájíkozódni?
Már végigjátszottam egy párszor, de lenne egy csomó kérdésem. Pl. hol lehet hozzájutni "értelmes" verzióhoz jutni, amiben nincs annyi bug és milyen patch-eket érdemes rátelepíteni, stb...
Oké! És az melyik? 1.akármi? 2. izé meg hol?
Mellesleg mikor felrakom, akkor az alap az olyan, hogy ha egy szintről továbblépek, utána vissza, akkor nem "üresek" a hullák, mindig van náluk valami.
Jah és zavar az, hogy nem lehet a testeket átvinni a másik pályára, mert ott marad, pedig mikor megkérdezi: "Move to next level?" akkor a "kezemben tartom". Ehhez van patch vajon?
Ebből adódóan agyamra megy a "végtelen hurcolási lehetőség" hiánya...
Bár a játék célja - tudom - nem ez...no de mégis jó lenne.
Melyik? Megkeresed:
Ebből tudod hogy v1.0006 az utolsó.
Honnan?Google-be elkezded írni, és listázza milyenek vannak. Ez alapján rá lehet keresni. Vannak viszont olyan modok (vagy a magyaritás), amik csak bizonyos patch mellett működnek, ilyenkor nem tudsz nagyobbra váltani, mert akkor nem fog működni.
A hullák megváltozott tulajdonsága is a patch része, nem csak stabilitási javítások vagy bugfixek vannak, hanem a játékmenetet érintő módosítások is.
A hordozhatóságuk szerintem fixen a pályarészek határáig tart. Vagy kitrükközöd azzal, hogy az átjárási pontokban vár mindig egy hulla, és töltés alatt magadnál van minden, vagy "csalsz" és megemeled a súlylimitet pár ezerre, és akkor kiesik ez a része. A másik két részben ez a hordozhatóság el is tűnik, és ott magadra vagy utalva.
Ha már többször kijátszottad, már az ilyen dolog elnézhető, sőt érdemes néhány modot kipróbálni, amik újdonságot visznek a játékmenetbe, akár új felszerelés, küldetések, nehézségi elemek betelepítésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!