Ha rar-ba tömörítem a letöltött filmjeimet a mappámba, akkor nem terheli meg annyira a gépet?
Azt veszem észre, minél több filmet töltök le (nem online)
annál lassabban tölt be a gépem, mikor bekapcsolom.
Már a 250 GB-ból 104-et a filmek foglalnak el.
És sajnos nem lett particionálva.
Szóval érdemes rar-ba visszatennem őket?
Mert most egyiket betömörítettem, és ugyanannyi MB-t ír rá.
Bocs ha kicsit zagyválok, de ántitálentum vagyok eléggé.
Ha az nem segít, akkor mit tehetnék,hogy ne legyen ennyire terhelt a gépem?
Nem akarom sem letörölni, sem kiírni dvd-re.
A tömörítésnek semmi értelme nincs. És attól sem lesz lassabb a géped, hogy a vinyó x % -át filmek foglalják el.
Igaz, sokkal egészségesebb ha az adatok külön partíción vannak.
nem, csak több helyed lenne, teljesen felesleges szerintem a legjobb megoldás hogy kiirod dvdre interneten veszel 200 darabot
vagy az ha 20000ftért veszel egy külső usb-s merevlemezt 500gbost és rárakod a filmeket, énis így csinálom.
Szerintem tök fölösleges rarba csomagolni...
Esetleg nem töredezett a meghajtód?
Eleve tömörített tartalmat nem tudsz jobban tömöríteni, ilyenkor csak több fájl helyett 1 lesz, és mindig csomagolgatni kell a használathoz. Felesleges tömöríteni.
Töredezettség-mentesítsd inkább, és akkor minden adattöredék egymás mellé kerül, az javíthat a teljesítményen. Alapvetően nem attól lesz lassabb a gép, mert több adat van rajta. Idővel megtelik szeméttel vagy olyan programok futnak feleslegesen, amik csak használják a RAM-ot, de nem is kellenek.
Csak megerősítésképpen írom. Nem kell tömöríteni illetve felesleges. Töredezettségmentesítés és CCleaner... Link
köszönöm szépen, mindig megcsinálom ezeket, lemezetöredezettség, ccleaner, stb, amit csak tudok, sajnos ettől nem jobb, amúgynem is elviselhetetlenü rossz, csak utálom kivárni azt a másfél percet , míg használni tudom a bekapcsolástól számítva, és eme ötletem volt, hátha segít.
De ha nem , hát nem!
Mindenkinek köszi a válaszokat :)
Még valami, ha újraírható dvd-t vennék, ezek jók?
Mert sokszor letöltök minisorozatot, és azt jobb szeretem kiírva megnézni DVD-n.
(terehes vagyok, és itthon kényszerülök feküdni, azért ennyire ráérős az életkém :( )
ASUS K5OIN
pent.T4300 , GB mem, HD250GB,
ezem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!