Hogy lehet kiiktatni?
Figyelt kérdés
újra lett telepítve a gépem és induláskor bead egy renszer betöltés vezérlő ablakot ahol az előzö renszert lehet elindítani meg a windows 7et amit most használok ha arra megyek, hogy előző rendszer akk kiírja h vmilyen system 32 fájl megfelelő nem tudom pontosan h melyik! két részre van osztva a vinyóm c és e utóbbin van mindenem! nem tudom h miért csinálja ezt! mondjuk annyira nem zavaró mert rálehet menni egyből h kezdje el betölteni a rendzsert, ha nem akk várni kell 20másodpercet!2012. jan. 17. 22:41
1/3 A kérdező kommentje:
telepítéskor le lett formázva a c és nem rá lett telepítve! annyira nagyon nem értek a géphez de ezeket a dolgokat tudom!
2012. jan. 17. 22:43
2/3 A kérdező kommentje:
egész pontosan ezt írja ki ha az előzőt akarom elindítani: windows root/system32\hall.dll
2012. jan. 17. 22:51
3/3 Jenci válasza:
A win7 boot.ini fájlában benne maradt a másik op rendszer információja.A hiba üzenetet azért kapod,mert már nincs meg a "C" meghajtón az oprendszer,de a boot fájlban még benne van és keresi.Vagy átírod a boot.ini fájlt,vagy javítótelepítéssel próbálkozol a win7-nél.Ha meg nem zavar,akkor így is hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!