Hogyan tudnám feltelepíteni ezt a programot? (s ü r g ő s lenne)
Olyan problémám van, hogy kaptam egy cd-t amin elvileg egy kresz program van. amint berakom a cd-t nekem eleve fel sem ismeri amin a cd-n van, nem hogy egyáltalán fel tudnám tenni. Mit tudnék tenni, hogy felismerje?
nem tudom hogy a windows 7 tesz így keresztbe, vagy esetleg a cd-íróm nem ismeri fel. (bár az egyik játékot beletettem, ami eredeti, és azt gond nélkül felismeri)
hogyan tudnám feltenni minél hamarabb, mert nekem vissza kell vinnem ezt a lemezt, de a program is kéne róla.
Én XP-t használok ezért amit mondok fele sem biztos:
Számítógép->ott kell lennie egy CD meghajtónak, azon jobb gomb majd tallózás/megnyitás (nemtudom melyik van ott)
és ha ott a fájlok között találsz egy setup.exe vagy ehhez hasonlót azt indítsd el
1. sajnos nem tudom a kiterjesztést, de a deamon tools sem ismeri fel, egyáltalán nincs azon sem sehol.
2. ahhoz hogy én bármit tudjak kezdeni a cd-vel, elvileg újra kéne formáznom, legalábbis azt írja. de akkor ugyebár letöröl mindent, a másik meg hogy a pendriveommal is ez volt, hogy a formázás végén kiírta hogy sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!