Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WIN 7 törölhetem ezeket a...

WIN 7 törölhetem ezeket a fájlokat?

Figyelt kérdés

Temp File Cleaner programmal torlom a fájlokat /ccleaner nem valt be nekem,volt h utana ujra kellet raknom a rendszert vagy nem ment valmeik progi utana...szoval azt hagyjuk.

Windows Debug

Windows Prefetch

Page FIle

Hibernation File

ezek az advanced ful alatt lehet bejelolni h torolje e. 10gb jossz ossze ezekbol amit tisztitana. Kerdesem h toroljem e? hasznalja ezeket a windows vagy ha igen melyiket?

mar volt h nem jott fel a windows es akkor "megjavitotta magat felkapcsolaskor",mint a system restore nal...vagy ha hianyzik egy fajl windowsbol akkor megtalalta....na ezek kozul valamelyik ilyen amit hasznalna?

2012. jan. 17. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindet használja

debug - hibakeresés-javításhoz

prefetch - előtöltéshez

pagefile - lapozófájlhoz

hibernation file - hibernáláshoz

Ha törlöd őket, akkor újra létre fogja őket hozni a rendszer, és feltölteni adattal. Inkább csak a temporary fájlokat töröld. Ha kevés a hely, akkor adatot szabadíts fel, vagy szerezz be nagyobb kapacitású tárolót.

2012. jan. 17. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A pagefile és a hibernation -t ha nem használod törölheted.De azért az nem sima törléssel megy.
2012. jan. 17. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
danke sőn
2012. jan. 17. 20:59
 4/4 gerri86 válasza:
Nekem is volt már olyan hogy a cc cleaner után ujra kellett raknom a windowst(
2015. nov. 8. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!