A GTA4 jó játék?
Figyelt kérdés
és közepes beállításokon mien a grafika?2012. jan. 17. 20:23
1/4 anonim válasza:
A jó játék az elég relatív :D
Egyébként a története elég jó, és ennek megvalósítása is. Szemmellátható, hogy a fejlesztők kitettek magukért, hiszen elég részletes/összetett a game.
Viszont én pl a realitást szeretem, és kihagytak belőle olyan részleteket, amiket pl. a Mafiában meg vannak.
(zárfeltörés, a rendőrök büntetési rendszere stb stb)
A grafika igen egyedi színvilággal rendelkezik, így nem igen lehet összehasonlítani a többi játékkal. A színre általában a fakóság és a ridegség jellemző, viszont ez tökéletesen illik a játék hangulatához.
Ma már le ment eléggé az ára, hogy meg lehessen venni. Ha meg nem vagy benne biztos, tölts le egy ingyenes demo ver.-t.
2/4 anonim válasza:
Én anno közepes grafon toltam, úgy is nagyon szép a játék, ami kicsit zavaróbb lehet hogy a látóhatár kisebb / kevésbé kidolgozott.
4/4 anonim válasza:
A játék kiváló, a GTA sorozat eddigi nagy durranása... az eddigi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!