Olyan programot vagy módszert keresek mellyel egy kb 100 oldalas pdf dokumentum mindegyik oldalára lehet aláírást készíteni, egyszerű módon, megoldható ez?
Letöltöttem (CS5ös verzió, angol), kérlek mond el h hogy csináljam mert én csak a photoshoppot ismerem, ott meg tudtommal nem lehet ilyet.
Hogy csináljak egyszerűen aláírást mindegyik oldalra? (nem egyesével szeretném ráírni)
- új dokumentum
- beállítod a szükséged dolgokat
- jobb oldalon a pages-nél a master page-et választod
- ráteszed a képet
- jobb gomb a két kis oldalra: Apply master to pages
- megadod a tartomány
- importálod a dokumentumodat
- igazítasz rajta, ha kell
- export vagy nyomtatás
Sokáig próbáltam de nem tudtam megcsinálni:S
Létrehoztam az új dokumentumot(file/new/document) beállítottam h száz oldalas legyen
page nél az A-mester re kattintottam, de ezek után mer nem tudtam megcsinálni. "ráteszed a képet " nél nem tom h mire gondolsz mivel nekem pdf ben van meg. "megadod a tartományt" nál pedig nem tudom h mit adjak meg neki. És az importálást csak behúzással tudom megcsinálni de nem tudom pontosan h mit kellene importálnom.
Kérlek segíts nekem.
Nincs meg véletlenül az eredeti file-od? Amiből a .pdf készült? Mert akkor sokkal egyszerűbben megoldható a dolog.
- új dokumentum
- beállítod a szükséged dolgokat
- jobb oldalon a pages-nél a master page-et választod
- ráteszed a képet (File, place paranccsal elhelyezed az aláírásod képét mindkét Master oldalon.)
- importálod a dokumentumodat (Place parancs, Show import options be kell X-elni, Pages menüből az All-t választod, majd minden egyes oldalt beteszel a dokumentumod egy-egy oldalára)
- igazítasz rajta, ha kell
- export vagy nyomtatás
Köszönöm h próbálsz segíteni nekem! (eddig összes válaszodra ment a zöld kéz)
Könyvet szkenneltem be pdf be így nincs meg az eredeti fájl. (bár igaz h utána letöltöttem és megvan képekben is)
Ahol elakadtam:
Úgy kezdtem h file/new/ducument ott beállítottam a 10 oldalt és a facing pages ről levettem a pipát (hogy egy oldalt lásak egyszerre)
Jobboldalt a pages nél az A-master re katintottam.
„Ráteszed a képet (File, place paranccsal elhelyezed az aláírásod képét mindkét Master oldalon.)”
Hogy érted h mind két master oldalon? Azt hol találom?
„importálod a dokumentumodat (Place parancs, Show import options be kell X-elni, Pages menüből az All-t választod, majd minden egyes oldalt beteszel a dokumentumod egy-egy oldalára)”
Importáltam a PDF dokumentumot, ahogy mondtad, de hogy teszek be minden egyes oldalt a dokumentumom egy-egy oldalára?
- File menüben van a Place parancs.
- facing pages esetén van két master
- pdf-nél (place, show import options-t bepipálod, all)
- minden oldal bal felső sarkára kattintasz egyszer és akkor minden oldalra tesz egy oldalt a pdf-edből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!