Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan programot vagy módszert...

Martial Artist kérdése:

Olyan programot vagy módszert keresek mellyel egy kb 100 oldalas pdf dokumentum mindegyik oldalára lehet aláírást készíteni, egyszerű módon, megoldható ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Adobe InDesign-ban meg lehet oldni, mester oldalak használatával.
2012. jan. 17. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Letöltöttem (CS5ös verzió, angol), kérlek mond el h hogy csináljam mert én csak a photoshoppot ismerem, ott meg tudtommal nem lehet ilyet.

Hogy csináljak egyszerűen aláírást mindegyik oldalra? (nem egyesével szeretném ráírni)

2012. jan. 17. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:

- új dokumentum

- beállítod a szükséged dolgokat

- jobb oldalon a pages-nél a master page-et választod

- ráteszed a képet

- jobb gomb a két kis oldalra: Apply master to pages

- megadod a tartomány

- importálod a dokumentumodat

- igazítasz rajta, ha kell

- export vagy nyomtatás

2012. jan. 17. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Sokáig próbáltam de nem tudtam megcsinálni:S

Létrehoztam az új dokumentumot(file/new/document) beállítottam h száz oldalas legyen

page nél az A-mester re kattintottam, de ezek után mer nem tudtam megcsinálni. "ráteszed a képet " nél nem tom h mire gondolsz mivel nekem pdf ben van meg. "megadod a tartományt" nál pedig nem tudom h mit adjak meg neki. És az importálást csak behúzással tudom megcsinálni de nem tudom pontosan h mit kellene importálnom.

Kérlek segíts nekem.

2012. jan. 19. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ki kellene nyomtatnod ezt a dokumentumot?
2012. jan. 19. 21:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom kinyomtatni csak azt szeretném h egy jelige (vagy a nevem)a pdf minden oldalán megjelenjen. Mint a wordban az élőfej és élőlábnál.
2012. jan. 20. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs meg véletlenül az eredeti file-od? Amiből a .pdf készült? Mert akkor sokkal egyszerűbben megoldható a dolog.

- új dokumentum

- beállítod a szükséged dolgokat

- jobb oldalon a pages-nél a master page-et választod

- ráteszed a képet (File, place paranccsal elhelyezed az aláírásod képét mindkét Master oldalon.)

- importálod a dokumentumodat (Place parancs, Show import options be kell X-elni, Pages menüből az All-t választod, majd minden egyes oldalt beteszel a dokumentumod egy-egy oldalára)

- igazítasz rajta, ha kell

- export vagy nyomtatás

2012. jan. 20. 17:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm h próbálsz segíteni nekem! (eddig összes válaszodra ment a zöld kéz)

Könyvet szkenneltem be pdf be így nincs meg az eredeti fájl. (bár igaz h utána letöltöttem és megvan képekben is)

Ahol elakadtam:

Úgy kezdtem h file/new/ducument ott beállítottam a 10 oldalt és a facing pages ről levettem a pipát (hogy egy oldalt lásak egyszerre)

Jobboldalt a pages nél az A-master re katintottam.

„Ráteszed a képet (File, place paranccsal elhelyezed az aláírásod képét mindkét Master oldalon.)”

Hogy érted h mind két master oldalon? Azt hol találom?

„importálod a dokumentumodat (Place parancs, Show import options be kell X-elni, Pages menüből az All-t választod, majd minden egyes oldalt beteszel a dokumentumod egy-egy oldalára)”

Importáltam a PDF dokumentumot, ahogy mondtad, de hogy teszek be minden egyes oldalt a dokumentumom egy-egy oldalára?

2012. jan. 20. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:

- File menüben van a Place parancs.

- facing pages esetén van két master

- pdf-nél (place, show import options-t bepipálod, all)

- minden oldal bal felső sarkára kattintasz egyszer és akkor minden oldalra tesz egy oldalt a pdf-edből

2012. jan. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!