Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Call of duty Black Ops multipl...

Call of duty Black Ops multiplayer FPS lagg. Miért van ez?

Figyelt kérdés

nem a netem a szar!40 es pingel megy!

a gépem sem szar!Cod8 maxon simán fut rajta!+cod6 is!

ha valaki tud valamit...AKÁRMIT azt megköszönöm!

2012. jan. 17. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
vagy a szerró szar vagy a géped, minden szeron ezt csinálja?
2012. jan. 17. 17:17
 2/10 anonim válasza:
65%

Mit jelent a nem szar??

Milyen op. rendszered van?

Ha xp-d van és fps laggol akkor azért lehet ,mert nincs meg a hardver követelményed. Pl: ami gyakori lehet,ha AMD-d van akkor az kétmagos. A Black ops-nál minimum 3magos 2,2GHz -es kell,hogy ne laggoljon. Hiába fut neked 2 magos AMD-n akkor is szükséges az X3-s proci,hogy simán fusson.

A másik gond ami lehet,hogy ha Vista vagy Win7 akkor kevés a memoria,mert a rendszer használ 1-1,5G-t tehát ahoz,hogy ne laggoljon legalább legyen 3g és akkor simán fut. de itt a gép igénye

PU: INTEL® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better

RAM: 2GB

VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better

DX: DirectX 9.0c

[link]

HDD: 12GB

Hang: DirectX 9.0c-compatible

2012. jan. 17. 17:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom a gépigényét!Mondom a cod8 maxon fut!A cod 6 is maxon fut! mind a 3 eredetibe megvan!

regisztráltam a gepigeny.hu-ra és ott azt írja hogy 100% osan menni fog! tehát nem szar a gépem hozzá!

Elbaszta ezt a Treyarch(nemtudom hogyan kell írni)

sok portálon olvastam már ,hogy a PC-s változatát elrontották mert nagyon zabálja a gépet!3gb ramom van elégnek kell ,hogy legyen!

WINDOWS 7-em van!

2012. jan. 17. 17:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy valamelyik szerón jól megy ott csak 8-9x akad meg!
2012. jan. 17. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy hiba a COD7-nél.

Van egy megoldás, de nem teljesen garantált, hogy működni fog.

Tehát fel kell raknod rá az összes patch-et. Azt hiszem, hogy 2db van. Elméletileg megoldja a laggot.

2012. jan. 17. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
én is felraktam a cod 7-et 10 perc után akdt a játék bajd szét baszott az ideg ugyanis új gépem van megoldás az volt hogy kivettem a vga-t kifujtam és lám jó lett (vga nem volt új)
2012. jan. 17. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért akad mert a cod7 egy optimalizálatlan szar.
2012. jan. 17. 20:23
 8/10 A kérdező kommentje:

igen 1 kapal szar az egész!a VGA mat nemtudom kivenni mert új gépem van aztán van rajta jótálás!

A patchekhez van valami link ami nem b@ssz@ el az eredeti cod7 emet?

2012. jan. 18. 16:04
 9/10 anonim válasza:

frissits drivert és német szerokra meny. ha továbbra is laggol akkor ctrl+alt+cipőtalp

Minden válasz normális és szerintem te vagy a hülye hozzá.

2012. febr. 19. 03:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Amugy nem azért de van a gépeden jótállás attól még szétszedheted mert szerintem nem azért veszed a géped, hogy ne nyulhass hozzá+ valahol olvastam ha belekötnek mond, hogy fogyasztóvédelem azt kész.
2012. febr. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!