Call of duty Black Ops multiplayer FPS lagg. Miért van ez?
nem a netem a szar!40 es pingel megy!
a gépem sem szar!Cod8 maxon simán fut rajta!+cod6 is!
ha valaki tud valamit...AKÁRMIT azt megköszönöm!
Mit jelent a nem szar??
Milyen op. rendszered van?
Ha xp-d van és fps laggol akkor azért lehet ,mert nincs meg a hardver követelményed. Pl: ami gyakori lehet,ha AMD-d van akkor az kétmagos. A Black ops-nál minimum 3magos 2,2GHz -es kell,hogy ne laggoljon. Hiába fut neked 2 magos AMD-n akkor is szükséges az X3-s proci,hogy simán fusson.
A másik gond ami lehet,hogy ha Vista vagy Win7 akkor kevés a memoria,mert a rendszer használ 1-1,5G-t tehát ahoz,hogy ne laggoljon legalább legyen 3g és akkor simán fut. de itt a gép igénye
PU: INTEL® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Hang: DirectX 9.0c-compatible
Tudom a gépigényét!Mondom a cod8 maxon fut!A cod 6 is maxon fut! mind a 3 eredetibe megvan!
regisztráltam a gepigeny.hu-ra és ott azt írja hogy 100% osan menni fog! tehát nem szar a gépem hozzá!
Elbaszta ezt a Treyarch(nemtudom hogyan kell írni)
sok portálon olvastam már ,hogy a PC-s változatát elrontották mert nagyon zabálja a gépet!3gb ramom van elégnek kell ,hogy legyen!
WINDOWS 7-em van!
Ez egy nagy hiba a COD7-nél.
Van egy megoldás, de nem teljesen garantált, hogy működni fog.
Tehát fel kell raknod rá az összes patch-et. Azt hiszem, hogy 2db van. Elméletileg megoldja a laggot.
igen 1 kapal szar az egész!a VGA mat nemtudom kivenni mert új gépem van aztán van rajta jótálás!
A patchekhez van valami link ami nem b@ssz@ el az eredeti cod7 emet?
frissits drivert és német szerokra meny. ha továbbra is laggol akkor ctrl+alt+cipőtalp
Minden válasz normális és szerintem te vagy a hülye hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!