Hogyan tudom beállítani a Torrent programot hogy tudjak vele letölteni?
Figyelt kérdés
Multkorjában felhívtam az internet kiszolgálómat és azt mondta hogy ők nem tudják beállítani, én próbáljam meg...2012. jan. 17. 17:00
1/3 anonim válasza:
Hát őket aztán hívhatod emiatt.....
Mit szeretnél pontosan beállítani rajta?
2/3 anonim válasza:
Ha nem állítasz be semmit, alapból képes a le- és feltöltésre. Viszont: ha nincs kitől vagy nincs kinek tölteni, akkor az adatforgalmazás nem jön létre. Ez pedig nem a beállításokon múlik. De részletezhetnéd hogy mit, vagy mit nem tapasztalsz amikor nem megy a letöltés.
A szolgáltatóhoz felesleges fordulni, ők pont korlátozni szokták a torrentezést, nem tanácsot adni hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen mikor felhívtam őket akkor mondták is hogy ők most korlátozták le...
Azt szeretném be állítani hogy menjen a letöltés, mert mikor elindítanám a letöltést akkor semmit nem csinál...akármit állítok át akkor sem akar elindulni...
2012. febr. 4. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!