Szerintetek ezen a gépen futna a Call Of Duty Modern War fare 2?
Figyelt kérdés
Processzor: Intel 2.8 Ghz
Ram: 2 GB DDR
VGA: Nvidia GeForce 6600 (256 mb)
2012. jan. 17. 10:57
1/5 P.O.C. válasza:
Elméletileg igen.
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 16GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Gyakorlatilag, meg majd meglátod..
2/5 anonim válasza:
Nekem a processzor 2.3 GHz,és maximum grafikán futott.
3/5 anonim válasza:
Minimumnál vagy egy nagyon kicsit minimum beállítások felett el fog futni.
4/5 anonim válasza:
Abból meg hogy Intel 2.8 GHz semmit nem tudunk meg, mert az lehet egy ezer éves Celeron proci vagy egy Core I7 is. xD
5/5 anonim válasza:
figyelj írd be a gugliba hogy sytem requenments lab vagy mi és amit kihoz ott arra rámész és a legörgőben kiválasztod a játékot és megnézi a rendszered hogy alkalmas e szerintem sokkal egyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!