Hogyan kell a videóknak törölni a hangját?
Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni valahova videót, de a látvány a fontos és csak háttérzaj van. Fényképezőgéppel vettem fel, ami indokolatlanul nagy méretű fájlt csinál. Szóval jó lenne ha AnyVideoConverterrel a konvertálást és a hang letiltást is megoldhatnám egyszerre. Hogyan lehet? Ha nem lehet, akkor mivel lehet?2012. jan. 16. 22:07
1/2 MaXXeGee válasza:
Virtualdub, én ezt a programot ismerem, használom apróbb videóvágásokra.
Benyitod a videót (File/ Open Video File)
Beállítod hogy mivé akarod tömöríteni (Video/ compression)
Kiválasztod a számodra szimpatikus Codec-et a listából.
Aztán újra Video menüpont, "Full processing mode" (csak rákattintasz, ezzel kijelölted
Hang.
HA nem kell hang akkor audio menüpont, No audio
Ha ezek megvoltak, akkor file menüpont, Save As Avi
Adsz neki egy helyet, és egy nevet, mentés :)
Kb ennyi :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy a kérdés kiírása után rájöttem. Any Video Converterben a beállításoknál van hang letiltása és azt "be"-re állítom és úgy konvertálom.
2012. jan. 17. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!