A WINDOWS 7-ről kinek mi a véleménye?
Csak ajánlani tudom. Én gépeket rakok, telepítek. sok programot kipróbálok, majd törlök. Az xp-t sűrűbben kellett visszahoznom a sírból. Csak régebbi drivereket kell keresgélni.
Sajna több helyet foglal mert tele van minden szarral amit soha nem is fogsz használni.
Nagyon sok mindent lehetne sorolni...
Egyedül netbookon hagyom az xp-ket.
Az XP lassan már 10 éves... Azért 10 éves operációs rendszert használni már elég para lehet, mert a mai programok lehet hogy instabillá teszik a rendszert... Kicsit csúnyácska már mai szemmel nézve, lassú és nagyon sokat nyavalyog...
A Win7 modernebb, gyorsabb, szebb és sokkal stabilabb, mint az XP! Nem értem azokat akik ok nélkül szidják a 7-et és lehet hogy még ki sem próbálták!!
És ha azt vesszük sokkal kevesebb gondja van, mint az XP-nek... Erre jó példa az "automatikus javítás", ha ki tudja javítani nem veszel észre semmit, ez van a legtöbb esetben, ha nem tudja akkor kér csak felhasználói beavatkozást! :) Szerintem mindenképpen Win7!
Valóban elég lassú már az XP,de különösebb bajom még nem volt vele.Én 5 éve ezt használom,és épp itt az ideje váltani.
Köszi a válaszokat Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!