Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A WINDOWS 7-ről kinek mi a...

Morzsa kérdése:

A WINDOWS 7-ről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Azok válaszát várom akik ezt használják.Én jelenleg XP-t használok,ezt érdemes lecserélni a windows 7-re?Milyen érv szól mellette,és milyen érv ellene?
2012. jan. 16. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én már ávekkel ezelőtt lecseréltem az XP-T WIN7-re. Amellett hogy sokkal jobban néz ki gyorsabb is és szerintem kevesebbet is nyavalyog és lassan már a játékok sem lesznek kompatibilisek az XP-vel. pl.: NFS: The Run se fut már XP-n. Ha a géped elbírja akkor mindenképpen ajánlom a 7-et, sokkal jobb mint a régi lassan elavuló XP.
2012. jan. 16. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem túl régi a géped, akkor WIN7. Az XP is stabilan futott nálam, de a WIN7-et még sikerült "kiakasztanom". Az XP egy régi darab, mondjuk a WIN7-nek nagyobb a gépigénye...
2012. jan. 16. 20:13
 3/6 detronic ***** válasza:

Csak ajánlani tudom. Én gépeket rakok, telepítek. sok programot kipróbálok, majd törlök. Az xp-t sűrűbben kellett visszahoznom a sírból. Csak régebbi drivereket kell keresgélni.

Sajna több helyet foglal mert tele van minden szarral amit soha nem is fogsz használni.

Nagyon sok mindent lehetne sorolni...

Egyedül netbookon hagyom az xp-ket.

2012. jan. 16. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Új laptopot akarok venni,és azon van a win7...gondolom működni is fog rajta rendesen.
2012. jan. 16. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Az XP lassan már 10 éves... Azért 10 éves operációs rendszert használni már elég para lehet, mert a mai programok lehet hogy instabillá teszik a rendszert... Kicsit csúnyácska már mai szemmel nézve, lassú és nagyon sokat nyavalyog...

A Win7 modernebb, gyorsabb, szebb és sokkal stabilabb, mint az XP! Nem értem azokat akik ok nélkül szidják a 7-et és lehet hogy még ki sem próbálták!!

És ha azt vesszük sokkal kevesebb gondja van, mint az XP-nek... Erre jó példa az "automatikus javítás", ha ki tudja javítani nem veszel észre semmit, ez van a legtöbb esetben, ha nem tudja akkor kér csak felhasználói beavatkozást! :) Szerintem mindenképpen Win7!

2012. jan. 16. 20:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Valóban elég lassú már az XP,de különösebb bajom még nem volt vele.Én 5 éve ezt használom,és épp itt az ideje váltani.

Köszi a válaszokat Mindenkinek!!!

2012. jan. 17. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!