Windows 7-ben hogyan lehet átírni a meghajtó betűjelet valami másra?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 19:19
1/8 anonim válasza:
Sajátgépen jobb klikk/kezelés/lemezkezelő
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első írja. De a rendszerpartíció átbetűzéséhez neki se kezdj...
3/8 anonim válasza:
Ha már telepített program van az adott partíción, akkor nem javaslom.
Már az asztalra helyezett parancsikonjaid is bemondják az unalmast egy ilyen átnevezéstől.
G.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom beállítani a D betűjelet... Nincs benne a listában. Előzőleg töröltem a D meghajtót. Most akkor hogyan?
2012. jan. 17. 10:17
5/8 anonim válasza:
Törölted a meghajtót??? Gratulálok. inkább hagyd, mert még kárt csinálsz... Mit szeretnél pontosan és hogyan??
6/8 A kérdező kommentje:
Beállítani az "E" meghajtód "D"-ként. Mert most ha bedugok egy pendrive-t, akkor az "D" lesz.
2012. jan. 22. 10:54
7/8 anonim válasza:
Ha az "E"-n csak adatok vannak és nem azon van az oprendszer és nem telepítettél fel rá programokat, akkor nekiállhatsz...
Jobb klikk a sajátgépen, itt kezelés azon belül lemezkezelés. Itt lesznek a partíciók. Itt is nyomsz egy jobb klikket az "E"-n és kiválasztod a meghajtó betűjel módosítását és ha épp nincs "D" partíció, akkor fel fogja ajánlani a "D" jelet és arra módosítod...
8/8 Kovács Dávid Dominik válasza:
nekem is ez volt a problémám, és megnéztem hogy a DVD meghajtómnak rakta a D jelet, azt kicseréltem egy ideiglenesre és amelyiket át akartam írni D-re azt át is írtam aztán a DVD meghajtómat pedig átraktam I-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!