Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Deadhunt (teljes verzió)...

A Deadhunt (teljes verzió) nevű játékot honann tudnám letölteni?

Figyelt kérdés
Torrent is jó.
2012. jan. 16. 17:00
1 2
 11/14 Pj0tr ***** válasza:

Hitvitákba ne menjünk bele szerintem. Mindenesetre nem örülnék, hogy amikor átadom a megrendelőnek az általam 1-2 hónap alatt megírt alkalmazást, akkor közölné, hogy csak lemásolja és az eredeti ott marad nálam is...

Ettől függetlenül ti vagytok a b@lf@szok. Szerintem mindenesetre olvassatok utána az iróniának a neten.

Sőt azzal is tisztában vagyok, hogy pénzbe kerülnek a szoftverek és nagyon sokan torrenteznek. Ettől függetlenül, ha már valaki torrentezik legalább ne publikus segítséggel tegye. Gondolkodjon, olvasson. Nem bonyolult egyik sem hidd el.

2012. jan. 22. 08:12
 12/14 anonim ***** válasza:

/**

* @troll-mód off

*/

igazad van, pofátlanság (a bolti lopás határát súrolja)

...hogy lehet valaki olyan béna, hogy egy játékot nem bír megtalálni az interneten :D

ha meg már így járt, miért nem veszi meg...?

(egyébként: nem ismerem a Deadhunt-ot, de azt elmondhatom, hogy a jó játékokat/alkalmazásokat így is úgy is megveszik :) )

2012. jan. 22. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Pj0tr! Ha te alkalmazást írsz, azaz programozó vagy, akkor neked kéne a legjobban tudni, hogy te így is, úgy is megkapod a pénzedet, az állítólagos veszteség a kiadót éri, nem a programozókat.
2012. jan. 22. 23:39
 14/14 Pj0tr ***** válasza:

Értem tehát akkor az analógia alapján ha egy biztonsági őr elkap a Tesco-ban miközben lopok érvelhetek neki úgy, hogy ő úgyis megkapja a kis pénzecskéjét kár max Tesco-t éri és esetleg az ő munkaadóját.

De még párszor el fogom mondani: A torrentet nem lehet megölni. Nem is kell. A kiadókat nem sajnálom, mivel a busás haszon sajnos náluk csapódik le és nem azoknál akik alkottak valamit. (Legyen az program, zene vagy akár egy könyv)

Viszont az már kiakasztó, hogy az emberek meg sem próbálnak gondolkodni. Használja már azt a szivacsot a koponyájában könyörgöm. Ha pedig olyan béna, hogy arra nem képes, hogy letöltsön valamit a netről akkor fizesse ki. Nevezhetnénk idióta adónak.

2012. jan. 23. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!