Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki seedelne nekem, esetleg...

Valaki seedelne nekem, esetleg elmondaná hogyan kell?

Figyelt kérdés
Leakarok tölteni két torrentet, de nem töltődik, mert nincs senki aki seedelne. Valaki tud segíteni, esetleg elmondaná, hogy kell?
2012. jan. 16. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az oldal listázza a letöltőket, írsz nekik hogy seedeljenek. Ha van seed kérés menüpont, oda írsz, ha pedig van seed kérés gomb, azt lenyomod. Vagy máshonnan letöltöd azt a dolgot.
2012. jan. 16. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
ŐŐŐŐŐ, az az igazság, hogy nem torrent oldalról töltök, csak egy linket kaptam. Akkor így mit csináljak?
2012. jan. 16. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha valaki odaadta a torrent file-t, akkor az ő profiljával töltesz. Neki kell utánajárni, hogy legyen seeder.

Ha publikus oldalról van a link, akkor keresni kell, lehet másik nyílt trackeren elérhető.

2012. jan. 16. 15:29
 4/4 kkovax38 ***** válasza:

Feleslegesen kínlódsz az ilyen kapott torrentekkel. Nagyon sok, több száz nyitott torrent oldal van, pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ahová regisztrálni tudsz meghívó nélkül, előfordulhat azonban, hogy az idő elteltével valamelyik már meghívóhoz kötött, de ha beírod a Googleba: "nyitott magyar torrent oldal" sok közül tudsz válogatni. Regisztrálás után már válogatni tudsz a letöltendők közül. Ha nem találod amit szeretnél, Írd be a Googleba: "letölthető ...... torrent"

vagy Írd be a Googleba: "torrentkereső" oda írd be amit le szeretnél tölteni.

vagy az utorrent jobb felső sarkába írd be amit le szeretnél tölteni.

2012. aug. 8. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!