Hol tudom állítani a tálcán lévő ikonok méretét?
Hát nekem olyan nincs.
Jobb egérgomb-->tulajdonságok-->megjelenés-->speciális-->elem--> legördülő menü
Ezen belül mindent átnéztem,de semmi
Vezérlőpult/Megjelenítés/Megjelenés.
Szinek mellett be lehet állítani Nagy ikonokra is.
Illetve: jobb egérgomb a Tálca üres részére, Tulajdonságok. Tálca, Testreszabás.
Elnézést,akkor már az elején rosszul kérdeztem.
Nekem a kis ikonok van bejelölve,mégis b@szott nagyok és rendkívül/hülyén hangzik tudom/kockásak.Mintha más lenne a pixelfelbontása a tálcának és az asztalnak.Ez akkor jött elő,mikor az új videókártya driverét feltelepítettem.Minden nagy lett.A monitor felbontása 1440x900.Erre van a kártya is beállítva.Az asztal ikonjait a párbeszédablak és a szöveg méretét le tudtam csökkenteni,de a tálca az nem megy.Működik minden jól,csak ezt a szembetűnő változást szerettem volna a megszokottra állítani.
A grafikai kártya beállításait megnézted? Ott is az 1440x900-nak kell megjelennie, méretarányosan.
Ez is XP SP3, a monitorom 19-es, ugyanez a gyárilag ajánlott beállítása. Nem nagyobb a Tálca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!